dimecres, 27 de febrer de 2008

Ei, que inaugurem!


Aquest dissabte 1 de març de 2008 inaugurem un nou cafè-bar a Crevillent: BAR·CAFÈ RITMES, un lloc on podràs escoltar la música que t'agrada, i beure la cervesa, els cubates i i prendre cafè i té al millor preu. A més el local disposa habitualment d'exposicions fotogràfiques i de pintura. Però no sols això, tindràs una taula de billar de set peus per a que practiques aquest esport de saló, així com diana de dards i màquina recreativa tàctil. La música, la teua música>> Demana'ns el que vulgues, segur que ho tenim o t'ho aconseguim i ho punxem: des del rock, indie, folk, ska, passant per les noves tendències, pop, tecno, punk, o tot tipus de música en català, reggae, etc. Les nostres especialitats, són entre d'altres:

·Cubates i birra amb els millors preus de tota la ciutat·El Colpet!!·Cassalla·Mesclat i begudes de la terra·Te, de tot tipus.
On som?

Podràs trobar el bar al carrer Vila, 4 bis, és el mateix local de l'antic bar carreró, prop del Mercat Municipal, en la Vila Vella, la qual li dóna nom al carrer per ser l’antic carrer principal de trànsit i de vida de la ciutat.

T'esperem, de ben segur que t'agradarà.


Salut i ritme, endavant!